Isodieten

Isodieten är inte en diet i traditionell mening. Det handlar inte om att utesluta specifika näringsämnen eller att svälta sig. Isodieten går ut på att du äter välbalanserad, varierad och näringsrik mat, utan tillsatser, 5 gånger om dagen. Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Det här är isodieten

I isodieten samlas vetenskapens vassaste verktyg när det gäller att förebygga olika sjukdomar, lindra många av de vanligaste sjukdomarna och besvärer samt att gå ner i vikt. Själva namnet isodieten är hämtat från isokalorisk diet. ”Iso” kommer från grekiskan och betyder lika. Isokalorisk diet innebär en diet med lika många kalorier från de olika näringsämnena kolhydrater, fett och protein. Genom denna metod får du en lågkolhydratdiet med något högre fettinnehåll, men framför allt med mer protein, än traditionell kosthållning. Det höga proteininnehållet gör dig ordentligt mätt, vilket är en viktig förutsättning för att klara frestelser mot skräpmat, godis och snacks.

Läs mer om Isodieten!

Vad isodieten gör för dig

Att du bestämmer dig för att leva nyttigt och sluta med kakor, godis m.m. är inte svårt. Den stora boven i dramat är istället hungern som gär att sötsuget tar övertaget och du misslyckas med det du bestämt dig för - att leva nyttigt. Att aldrig vara hungrig eller sötsugen är därför den absolut viktigaste framgångsfaktorn för en hållbar diet. Med isodieten är du aldrig hungrig. Du äter regelbundet, fem gånger per dag, och du äter mat som ger en bra mättnadskänsla. Du äter dessutom den största mängden mat tidigt på dagen vilket innebär att suget, som många har på kvällen, trollas bort. Skulle du trots allt bli hugrig så är vår rekommendation enkel - ät mer.

Läs mer om Isodieten!

http://www.isodieten.se/images/structure/logo_partners.jpg

Till toppen

Viktminskning - Klicka här!