Tappa Vikt

När du väl har bestämt dig för att tappa vikt hjälper vi dig på vägen. Vi vill att du som vill tappa vikt på ett enkelt sätt ska kunna nå ditt mål. Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Att tappa vikt

Vi tror att de flesta vet att det inte finns någon vetenskapligt bevisad metod som gör att du kan tappa vikt i hög takt och samtidigt behålla den nådda vikten och dessutom att vägen dit sker på ett sunt och friskt tillvägagångssätt. Hemligheten ligger inte där. Hemligheten bär du med dig varje dag.

Mental inställning

Det är du och din mentala inställning som är hemligheten. Detta med försutsättning att du inte lider av någon sjukdom. Det du behöver göra är att förbereda dig själv mentalt på vad du vill och vad du vill åstadkomma. Sedan tar du fram chefen och administratören i dig och ser till att du blir en "doer" - den som gör något. Du kan aldrig förlita dig helt på någotn annan än just dig själv. Sätt dig ner. Skriv ner din plan, vägen dit och ditt mål. T ex " Mitt mål: Jag vill gå ner 12 kg i vikt för att nå min idealvikt, inom 12 månader. När jag nått dit, ska jag hålla min vikt" Det är ett bra mål, 1 kg per månad.

Sätt upp en plan

Sen gäller det att ha en plan "Min plan är att gå ner 1 kg i månaden genom en sundare kost och bra motion" Med din plan berättar du för dig själv hur du ska nå ditt mål. Du bestämmer själv och under planens gång kan du behöva ändra något för att nå din plan.

Sätt upp etapper/delmål/mål

När du nått ditt mål är det bra med en bra morot, ett incentament. Tex "När målet är nått: Resa till medelhavet!" Din belöning bestämmer du själv utifrån dina egna förutsättningar.

Vill du veta mer om viktminskning med hjälp av preparat så har vi en lista med bantningspiller som kan hjälpa dig tappa vikt.

Till toppen

Viktminskning - Klicka här!