Träna Hemma

Träna hemma är en mycket bra metod för att gå ner i vikt och att komma iform. Oavsett väder och tid på dygnet har du möjlighet att träna. Dessutom kan du stå framför din TV och titta på en långfilm medan du gör underverk! Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Redskap för att träna hemma

Träna hemma när du vill komma i form! Billigt och bekvämt. Inga dyra årskort på gym, ingen stress! På Smartgym hittar du träningsredskap, perfekt för oss som föredrar att träna hemma istället för att hänga på gymet. Hos Smartgym finns utrustningen du behöver för en funktionell och effektiv träning hemma och som garanterat ger resultat, och som tar liten plats där hemma. Du får också en massa träningsövningar och enklare träningsprogram som du enkelt utför hemma.

Gå vidare till Smartgym!

Träna på resan med Jungle Gym

Tillhör du de som saknar gymmet och träningen så fort du är ute och reser? Med ett Jungle Gym i resväskan har du alltid gymmet med dig. Med Jungle Gym använder du din egen kroppstyngd för att utmana din styrka, balans, flexibilitet och stabilitet och är ett perfekt alternativ till både tunga vikter, maskiner och dyra gymkort. Med Jungle Gym tränar du enkelt hela kroppen och tack vare att kroppen är instabil under alla övningar är det funktionell träning när den är som bäst. Eftersom det är litet, flexibelt och lätt att sätta upp och knappt inte tar någon plats alls är det en perfekt resekamrat, både på semestern men också för dig som ofta ligger på hotell.

Bild: Jungle Gym XT Källa: Smartgym

Jungle Gym finns även som Split där gymmet består av två band istället för ett, vilket ytterligare ökar dess flexibilitet. Instruktionsvideo medföljer.

Jungle Gym och Split Jungle Gym finns på www.smartgym.se Där hittar du också flera filmer med övningar.

Till toppen

Viktminskning - Klicka här!